In opdracht van Rozendaal City, een bedrijf dat zich specialiseert in 3D, vormgeving en animatie, heb ik geholpen om dit 3d model klaar voor gebruik te maken in mobiele apps. Hiervoor moest er een versimpelde versie van het model komen wat minder zwaar zou zijn om in te laden. Er moest goed gekeken worden naar welke onderdelen wel en niet zichtbaar zijn. Onder andere dubbele muren naar enkele muren maken, schroeven korter maken en oppervlakken vereenvoudigen zorgde ervoor dat het model met 1/3 van de hoeveelheid data er van buiten precies hetzelfde uit zag.

Dit 3D-model wordt gebruikt in een app waarmee boeren via augmented reality apparatuur in een locatie kunnen plaatsen met hun telefoon.

"Thomas heb ik mee samengewerkt om objecten vanuit cad software geschikt te maken voor een interactieve 3d presentatie. Wat mij enorm beviel is dat Thomas zeer communicatief is. En daarnaast ook nauwgezet nakomt wat afgesproken is. Na de start van de opdracht kwam Thomas tijdens het proces op de juiste momenten met relevante vragen, zodat we op de meest efficiƫnte wijze tot het gevraagde eindproduct kwamen."

- Arjo Rozendaal, 3D Vormgever en Animator, eigenaar Rozendaal City

Privacy Preference Center