Danou Possel speelt regelmatig DJ sets in Rotterdam en werkt daarnaast als muziekproducer. Momenteel werkt hij aan een nieuwe EP en wil deze marketen door een inkijk te geven in zijn maakproces.

Voor het concept liet Danou me weten dat je als kijker een ‘fly on the wall’ bent tijdens een gemiddelde dag in de studio. Een periode van 5 uur waarin twee gasten in een studio werken werd gecondenseerd tot een montage van één minuut met een hoog, steady tempo. Het openen van de studio, opnemen van samples, raffineren van de track en genieten van een lokale lunch; de camera is overal bij. Ook heb ik gebruikt gemaakt van timelapses om het gevoel van tijdsverloop op te wekken.

De nieuwe EP van Danou P komt later dit jaar uit. Vandaar laat ik alleen beeldfragmenten zien.

Thomas is erg flexibel en begrijpt altijd snel wat ik voor ogen heb. Zijn creativiteit en expertise bij het filmen en bewerken zorgen voor een invulling waar ik zelf niet snel op zou komen. Ik was blij verrast hoe goed het eindresultaat in balans was met de muziek die ik had aangeleverd, dit tilde het geheel naar een hoger level.

- Danou Possel, Producer en DJ in Rotterdam

Privacy Preference Center